Check je gezondheid

Check je gezondheid

Dinsdag 15 november

Hoe vitaal ben jij? Vandaag staat in het teken van check je gezondheid. Check je beweging en je voeding. Wist jij dat door juiste voeding en door sporten je stresshormonen verminderen? Het houdt je brein fit!

2af56fa0-5c66-4363-a33d-6636c292e7c1-large

Dus kom in beweging en blijf gezond.

Speciaal voor de “Week van de werkstress” organiseren wij vandaag een gratis wandel activiteit. Maak nu kennis met wandelcoaching en laat je verleiden door de prachtige omgeving en de rust die het met zich meebrengt. Geef je snel op want vol is vol!

Beschikbare tijden:

  • 10.00 uur
  • 11.30 uur
  • 13.00 uur

Vertrek vanaf Kasteelhoeve 13 in Deurne. Trek stevige schoenen aan. De wandeling duurt ongeveer een uur. Wij lopen niet in een groep maar individueel, dus alleen jij met de coach. Hierdoor is er voldoende aandacht voor jou en jouw hulpvraag (bij slechte weersomstandigheden wordt de afspraak naar een ander toelatend moment verzet).

Als je schoenen afgedragen zijn, is het kracht van het leer in je lichaamsvezels overgegaan.

 

Ga hier terug naar de “Check je werkstress week”?