Check je dialoog

Check je dialoog

Woensdag 16 november

Vandaag staat de “Week van de werkstress” in het teken van “Check je dialoog”.

Cousel

Niet lekker in je vel? Opgepast! (Werk)stress is niet altijd zichtbaar. Sterker nog het zijn vaak onbewuste processen. Periodes waarin jij juist een tandje bijzet, te maken hebt met deadlines, een re-organisatie of ontevredenheid. Waarin je vergeet (of niet durft) aan te geven wat je inzichten of je grenzen zijn. De opeenstapeling van omstandigheden en/of ervaringen kunnen ervoor zorgen dat je van (werk)stress ziek wordt.

Dit willen wij natuurlijk voorkomen. Wij hebben daarom verschillende programma’s gemaakt die (werk)stress preventief verminderen. De eerste stap daarin is het vragen om hulp, het gesprek aan gaan met iemand die je vertrouwd. Neem vandaag die kans en kom langs op het spreekuur. Wij zitten van 10.00 tot 12.00 of van 18.30 tot 20.00 uur klaar om samen met jou het gesprek aan te gaan. Dit consult doen wij geheel kosteloos! Wel even telefonisch aanmelden welke tijden nog beschikbaar voor je zijn.

Ben je niet in de gelegenheid om vandaag een afspraak te maken? Niet getreurd! Wij zijn elke eerste dinsdag van de maand van 09.45 uur- 10.45 uur aanwezig bij het gratis inloopspreekuur bij Gezondheidscentrum de Sprank in de Mortel. Zie hier voor meer informatie.

Als het praten ophoudt, kan het gesprek beginnen.

Bel voor een afspraak naar 06-10633487