Inloopspreekuur

 

blue-flower

Inloopspreekuur bij Gezondheidscentrum “De Sprank” Oude Molenweg 14 in De Mortel. Hier kun je terecht voor vragen over je psychische gezondheid. Of het nu gaat over problemen op je werk, in je relatie of andere psychische ongemakken.

Makkelijk bereikbaar en toegankelijk.

Tijd: 09.45 -10.45 uur 

Datums

2017

Nieuwe data volgen binnenkort.

Aarzel niet want één op de tien Nederlanders heeft psychische klachten. Van de mensen met psychische klachten komt ruim 90% jaarlijks bij de huisarts. Bij ons kun je zonder verwijsbrief van de huisarts terecht.

Graag tot ziens bij het inloopspreekuur!! Ben je niet in de gelegenheid om naar het spreekuur te komen. Neem dan telefonisch of schriftelijk contact met ons op.

SONY DSC

Neem ook eens een kijkje op de website van Gezondheidscentrum “De Sprank”.

Ons spreekuur is ook geïntegreerd bij bedrijven om hulpvragen van medewerkers te begeleiden. Interesse om een spreekuur bij jouw bedrijf te integreren? Dit kan al vanaf €55,- per uur. Neem contact op voor een offerte op maat.