Wandelcoaching

Als professioneel counsellor loop ik graag met je mee. Ontspannen in de natuur, bewust worden van hetgeen wat in en om je heen leeft. Jij komt als persoon centraal te staan, de focus ligt op aandacht, rust en inspiratie.

dream-art-beautiful-boy-Favim.com-749934

Wandelcoaching is geschikt bij allerlei hulpvragen zoals bij stress, depressie of impactvolle gebeurtenissen. Het helpt je vooruit te kijken en vertrouwen (terug) te krijgen in de toekomst. Zo kom je onder andere dichter bij je gevoelens en leer je vervelende gevoelens los te laten. Ook leer je beter voor jezelf op te komen en grenzen eerder aan te geven.

Graag nodig ik je uit om kennis te maken met wandelcoaching. Laat je verleiden door de prachtige omgeving en vraag begeleiding en ondersteuning bij je hulpvraag.

Start vanaf de Kasteelhoeve 13 in Deurne.

Koop nu een wandelcoachingskaart. Met deze kaart krijg je de mogelijkheid om een wandelafspraak te maken wanneer het jou uitkomt.