Recencies

Recensies uit de praktijk:


Deze sessies hebben me erg geholpen inzicht te krijgen hoe emotionele en rationele zaken met elkaar verweven (kunnen) zijn en hoe hiermee om te gaan.

Anoniem

 


Ik heb  hele fijne, vertrouwelijke gesprekken gehad met Maartje. Waarbij ik veel over mezelf, mijn gedachten en gevoelens heb geleerd. De praktische opdrachten vond ik een grote toegevoegde waarde aan de sessies.

V. Vollenberg


De sessies hebben mij goed geholpen om inzicht te krijgen in mijn probleem. Er is verder gekeken als het probleem en heb daarbij geen moment gehad dat ik bepaalde dingen niet kon zeggen. Ik zou de counsellor dan ook zeker aanbevelen.

R. Manders


Ik heb de mindful2You als heel prettig ervaren. Ik merk dat het me vooruithelpt als ik weer eens last heb van gedachten die met me op de loop gaan. Door de sessies  werd ik bewuster van dingen en kan genieten van dingen die ik eerst amper opmerkte. Ik ben ook rustiger in mijn hoofd.

Maartje is een heel fijn, rust uitstralend persoon die veel begrip toont.

M. Verbruggen


Belangrijk voor mij, het gevoel of je met je eigen bezigheden op de goede weg bent.

Dat de betekenis van symptomen te weerleggen is. Maar vooral dat deze gevoelens een normaal verschijnsel zijn.

P. van Dommelen

 


Je gaat terug naar jezelf en je krijgt genoeg ruimte om te praten. Mijn ervaring is dat ik het heel erg nodig had aangezien ik mijn verhaal of verleden niet zomaar bij iemand neer heb gelegd. Als je dat ontdekt dan kom je er wel!

Rian


Heb erg veel gehad aan de counselling gesprekken met Maartje. Ik noem het altijd dat ik mijn emmer kom legen. Maartje triggert met haar feedback en kan goed luisteren. Voel me altijd weer “opgeruimd ” als ik weg ga. Waardoor er weer ruimte is voor leuke dingen in mijn hoofd en in mijn hart.

Anoniem


Beste Maartje,

Van de echtgenote van G. had ik al gehoord wat een enorme vooruitgang hij dankzij jouw begeleiding heeft geboekt. Dank je daarvoor! Ik merk dat ze blij is dat G. in haar ogen weer de oude G. lijkt te zijn en dat is goed nieuws. Mooi toch dat jij daarin zo’n belangrijke bijdrage hebt kunnen geven. Ik heb jouw gegevens bewaard, dus wie weet in de toekomst…….

Met vriendelijke groet,

mijn loopbaan coach, Ruud Janssens

noloc


Ik ging voor de cursus “hoe ga ik om met stress” behalve voor het programma van deze cursus was er de flexibiliteit om in te spelen op mijn persoonlijke vragen en wensen. Dat heeft mij behalve meer inzicht en handvatten, ook het gevoel gegeven dat ik “gezien en gehoord” werd als individu.

Dankjewel Maartje; ik kan verder op mijn levenspad!

Groetjes R.


Boekrecensies:

Ik ben enthousiast gebruiker van de Stresswijzer van Co-counsel. Die me, als ik even in een dipje zit, me weer op weg helpt.

Anoniem


Toen ik in een heel moeilijke periode zat op mijn werk, kreeg ik van mijn dochter de PSA-Stresswijzer cadeau.
Ik heb hem eerst helemaal doorgenomen en daarna meerdere malen de hoofdstukken die op dat moment relevant voor mij waren. Ik heb daaruit zoveel goede informatie gehaald dat ik er echt door gesterkt werd.
Momenteel lees ik nog herhaaldelijk de hoofdstukken waaruit ik nu nuttige informatie kan halen.
Ik vind het een zeer nuttige “waaier”/ boek.

R. Bouwman


Mijn moeder heeft het boek van Maartje al drie keer gelezen! Heel veel herkenningspunten en goede tips. Je hebt goed werk geleverd Maartje!!!


Workshop “Zeg het met chocola”

Het was erg leuk om samen iets te doen voor een ander. De ruimte was wat klein maar het maakt ook intiem. Leuke manier om iemand in het zonnetje te zetten.


Het was niet zo maar een workshop maar een workshop waar iedereen iets aan heeft voor haar of zijn eigen ontwikkeling. Daarbij was het maken van chocolade erg leuk en de drankjes en hapjes waren super goed verzorgd.


Erg leuk om met een groep te doen. Ook met mensen die je niet zo goed kent. Het werken met chocolade supér leuk!!