Make the Move Workshop

Workshop “Make the move”

De afgelopen jaren hebben in teken gestaan van re-organisaties en bezuinigingen. Door de vergrijzing, andere indeling van het arbeidsproces en een tal van andere factoren, is voor veel werknemers de werkdruk toegenomen – dit met alle gevolgen van dien. Op dit moment is in Nederland psychosociale arbeidsbelasting (PSA) de grootste ziekte veroorzaker, werkdruk is hierin een belangrijke factor. Een te hoge of onregelmatige werkdruk kan namelijk werkstress en hierdoor uiteenlopende klachten veroorzaken.

Wij denken dat dit anders kan, dat werkgevers en werknemers de krachten kunnen bundelen om samen een duurzaam werkklimaat te creëren. Zo ontstaat een gezond bedrijf en duurzaam inzetbare werknemers. Deze workshop richt zich op de aspecten van werkdruk die de werknemers kunnen beïnvloeden. Onderwerpen hierin zijn ontspanning, planning en communicatie.

In de workshop zullen een aantal aspecten centraal staan, zoals werkdruk, psychosociale arbeidsbelasting en duurzame inzetbaarheid. Het doel van de workshop is om de bewustwording van de deelnemers te vergroten, evenals het versterken van een aantal nuttige vaardigheden. De workshop is laagdrempelig en kan een eerste stap vormen in het herstel of voorkomen van uitval bij de werknemer.

Geef je snel op want vol is vol! 

  • Datum in overleg
  • Locatie: Kasteelhoeve 13 In Deurne
  • Kosten: €35,- per persoon
  • Minimaal 3 en maximaal 20 deelnemers

Inschrijfformulier

make the move

partnerlogo alles is gezondheid