Relatietherapie

Relatie therapie scheiden-1

In iedere relatie komen spanningen, ergernissen en ruzies voor; dit is normaal en hoeft niet te duiden op een ongezonde of falende relatie. Wanneer partners echter in hun relatie tegen problemen oplopen waar zij zelf niet meer uit komen, staan zij voor de keus om ofwel de relatie te beëindigen, of hulp van buitenaf in te schakelen. Indien er voor het laatste gekozen wordt kan relatietherapie uitkomst bieden. Wij brengen samen met jou de problemen in jouw relatie in kaart.

 

Vervolgens ga je tijdens de relatietherapie op zoek naar mogelijke oplossingen voor deze relationele problemen. Dit gebeurt doorgaans door middel van gesprekken tijdens therapiesessies waaraan beide partners deelnemen. Ook individuele gesprekken zullen onderdeel zijn van de therapie.

Hieruit kunnen onder andere nieuwe omgangspatronen en betere communicatie uit voortkomen, waardoor de neerwaartse spiraal doorbroken wordt en de relatie weer voor jullie bevredigend wordt. Co-counsel biedt echter geen kant en klare oplossingen; je zult beide energie moeten steken in jezelf en in jouw relatie om de therapie te laten slagen.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw email adres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht