Opkomen voor jezelf

Heb jij weleens te maken met een conflict? Of vind je het lastig om met dominante personen om te gaan? Iedereen kent het wel, situaties die ze liever uit de weg gaan, een confrontatie die (te) hard binnenkomt of de angst die je ervaart bij een presentatie.

Er kunnen verschillende redenen zijn die ervoor zorgen dat jij je niet prettig voelt. Zo kan het Mentale veerkrachtzijn dat je verlegen bent, moeite hebt met kritiek, te weinig zelfvertrouwen hebt, je snel beledigt voelt, bang bent om een afwijzing, of je vindt het lastig om het juiste antwoord te geven. In de meeste gevallen kan er sprake zijn van te weinig assertiviteit of teveel onzekerheid.

In de cursus “Opkomen voor jezelf”  werken we aan de hand van voorbeelden uit de praktijk, we leren wat assertief, sub-assertief en agressief gedrag is, en gebruiken we de methode RET om in acht stappen door een andere bril te kijken, meer vertrouwen te krijgen en jouw reacties op een assertieve wijze in te zetten.

  • Duur: zes dubbele consulten
  • Inclusief: stresstest en analyse
  • Inclusief: lesmateriaal en cursusboek
  • Inclusief:koffie of thee
  • Kosten: €595,-

Neem contact op.