Mindful2you

mindfullLeer tijdens deze introductie cursus je bewustzijn beter in te zetten en te leven in het hier en nu, om daarmee (werk)stress te verminderen. Mindfulness is een vorm van meditatie en een manier van leven.

Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen methode voor mensen die o.a. te maken hebben met stress, angsten, piekeren, depressie en negatieve gedachten. Onderzoek wijst uit dat wanneer je mindfulness inbouwt in je leven, dit uiterst effectief is voor de aanpak van zowel lichamelijke als psychische klachten. Door te mediteren gaat je bloeddruk omlaag, de hartslag wordt rustiger en het immuunsysteem wordt beter. Zo voorkom je ziektes door stress.

Voor een Mindful@Work programma lees verder onderaan deze pagina.

Praktische informatie:

 • individuele begeleiding, je werkt dus niet samen met een groep, maar krijgt één op één begeleiding
 • introductiecursus voor beginners
 • 6 wekelijkse sessies van ongeveer 40 minuten
 • programma start in overleg met jou, op een tijd wat voor jou het beste uitkomt (ochtend, middag of avond)
 • inclusief werkmap en materialen
 • kopje koffie of thee na afloop
 • locatie: Co-counsel coöperatief in coaching en counselling, Kasteelhoeve 13 in Deurne
 • Kosten  €499,-

Inhoud mindfulness cursus

 • kennismaking en algemene uitleg over de cursus
 • bodyscan
 • rozijn-oefening
 • ademhaling
 • aandachtstraining
 • automatische piloot

Huiswerk is tijdens deze cursus een belangrijk onderdeel. In deze cursus worden oefeningen van Noud de Haas en Eline Snel gebruikt. Deze cursus is speciaal opgesteld voor mensen die willen kennismaken met mindfulness. Er is geen voorkennis nodig.

Aanmelden via de link

 

Mindful@WorkLogo mindful@Work

Voor een volledige Mindful@Work programma neem contact op. Er wordt dan speciaal voor jouw situatie een programma samengesteld. Een programma wat aansluit bij jouw wensen. Het ervaren van (werk)stress is namelijk al een behoorlijke impact op je energie level. Wij dragen dan ook zorg uit naar een samengesteld programma in overeenstemming met jou. Dit kan al vanaf €599,- voor een achtweekse programma.

(Al deze cursussen zijn individueel, dus niet groepsgebonden).