PSA Stresswijzer – stress voorkomen en aanpakken

 Van werkstress naar werkplezier

Deze Stresswijzer staat boordevol tips. Wat moet je weten over psychosociale arbeidsbelasting PSA (agressie en geweld, seksuele intimidatie, pesten, onevenwichtige werkdruk, discriminatie, psychische klachten), hoe herken je klachten voortkomend uit PSA en hoe voorkom je uitval op de arbeidsmarkt?

20151203_113534-001

Met deze informatie werk je mee aan jouw duurzame inzetbaarheid. Of het nu gaat om langdurige of korte periodes van pesten, agressie, discriminatie, seksuele intimidatie of werkdruk, aan de hand van deze tips word en blijf je duurzaam inzetbaar.

De stresswijzer biedt jou als werknemer een gedegen overzicht van de psychologische gevolgen van werkstress. Deze gaat op een toegankelijke wijze in op vragen als ‘Wat verstaan we onder PSA’, ‘Wat zijn de plichten van mijn werkgever’ en ‘Wat kan ik doen als ik gepest word’?

Voor bedrijven is deze waaier aan te passen aan de verschillende disciplines die in het bedrijf aanwezig zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan ‘Wat doet ons vertrouwensteam of ‘Waar kan de medewerker terecht voor loopbaanadvies’ of ‘ ons verzuimbeleid’.

psa stresswijzerwaaier co-counselinhoudsopgave PSA Stresswijzer

Download gratis de demoversie: Waaier