Mijn profiel

maartje_raeskin

Als eerste van harte welkom op de website van co-counsel. Voordat we verder gaan met mijn profiel, wil ik me eerst graag even voorstellen.

Ik ben Maartje Raeskin, getrouwd en moeder van drie kinderen. Met mij krijg je te maken wanneer je een afspraak maakt.

Kenmerkend in mijn praktijk is dat de cliënt centraal staat. Counselling staat voor gelijkheid en daarbij ben ik als counsellor/coach samen met jou in overeenstemming met jouw levensvraag. Iedereen is uniek, soms verdwaald van zijn levenspad. Counselling geeft een tijdelijke begeleiding om jou te ondersteunen.

Mijn werkwijze is pragmatisch van aard door middel van oefeningen, huiswerk en de juiste vraagstellingen wordt inzicht gecreëerd in jouw situatie.

Wij helpen jou manager te worden van je eigen probleem.

Bij counselling is uw situatie emotioneel, of te wel psychosociaal. Als counsellor begeleid ik jou bij ongewenste, ongemakkelijk of moeilijke perioden in jouw leven.

Een kortdurende individuele begeleiding bij alledaagse levensproblemen. De gesprekken zijn erop gericht om je gedachten, gevoelens en gedrag eens onder de loep te nemen en te wijzigen in een positieve bewustzijn. Werken aan je zelfvertrouwen, competenties, assertiviteit en je persoonlijke ontwikkeling.

Ik wil graag even een kort beeld schetsen van mijn vaardigheden: open, oprecht, meevoelend, doelgericht, transparant, respectvol, professioneel, duidelijk/verhelderend, belangstellend, geduldig, aandachtig, vriendelijk en zorgzaam.

Als coach geef ik advies en vind ik een juiste methode die je toepast in jouw dagelijks leven. Je krijgt inzicht in je eigen mogelijkheden. Leer buiten je kaders denken en vindt een aanpak wat je toepast in jouw leven.

Co-counsel werkt volgens de psychologische principes (‘de trias’) van Gerard Egan, Abraham Maslow en Carl Rogers,

Voor wie? Counselling is bestemd voor iedereen die door verschillende omstandigheden uit balans is geraakt. En hulp wil aanvaarden.

Coaching is voor iedereen die zijn leven op de rit heeft maar wil werken aan zijn competenties.